Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Συνάντηση Κασσελάκη – Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Μοιραστείτε το

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Στέφανος Κασσελάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ «σε μία περίοδο και σε έναν κόσμο γεμάτους προκλήσεις».

 

Από αυτήν την αποστροφή του λόγου της ο Στέφανος Κασσελάκης πιάστηκε υπενθυμίζοντας ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλία για να δει από κοντά τις συνέπειες αυτών των προκλήσεων και τους ανθρώπους οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφές και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκαν στις συναινέσεις που χρειάζονται για να αντιμετωπιστεί και η κλιματική αλλαγή.

 

“Είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την πολιτεία στις πληγείσες περιοχές. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε“, ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία από την πλευρά της σημείωσε πως “η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολα, επομένως πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι πάντα έτοιμος. Χρειάζονται συναινέσεις και συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.