Στην Ηγουμενίτσα ο Μ. Χρυσοχοΐδης – Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για το Αστυνομικό Μέγαρο

Τη χρηματοδότηση με 8 εκ. του έργου της ολοκλήρωσης των πρώην φοιτητικών κατοικιών στην Ηγουμενίτσα, ώστε να μετατραπούν σε αστυνομικό μέγαρο, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από την Ηγουμενίτσα.

Όπως είπε ο Υπουργός, το έργο έχει εξασφαλισμένους πόρους μέσω Ευρωπαϊκών χρηματοδότησεων του Υπουργείου και σύντομα επίκειται η δημοπράτηση και η ολοκλήρωση του. Εκεί θα μεταφερθούν όλες οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσπρωτίας αλλά και της Ηγουμενίτσας, ώστε, όπως ανέφερε ο Υπουργός, να ενισχυθεί η ασφάλεια αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Ο Υπουργός έκανε αναφορά στη φυλαξη της μεθορίου τονίζοντας ότι η προσφορά των αστυνομικών στον τομέα αυτό, έχει βελτιώσει κατά πολύ τις συνθήκες και τα προβλήματα που δημιουργουνταν στο παρελθόν.

Η επίσημη επίσκεψη του κ. Χρυσοχοΐδη ολοκληρώνεται στον Μεθοριακό Σταθμό Σαγιάδας (Μαυρομάτι) όπου, θα συναντηθεί με τους υπηρετούντες εκεί, αλλά και με την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή