Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στη Βηθλεέμ ο Στ. Κασσελάλης – Συνάντηση με τον Χάνιλ Χαγίκ υπ. Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής

Μοιραστείτε το

Τη Βηθλεέμ επισκέπτεται, ως πρώτο σταθμό του ταξιδιού στη Δυτική Όχθη, ο Στέφανος Κασσελάκης. Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπροσωπεία του κόμματος, η οποία αποτελείται από την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγεωργίου, υποδέχθηκε ο Χάνιλ Χαγίκ, υπουργός Τουρισμού της Παλαιστινιακής Αρχής.

Ο κ. Κασσελάκης μετέφερε, όπως είπε, αίσθημα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό, εξηγώντας πως αυτός είναι και ο κύριος σκοπός του ταξιδιού του. Κατά δεύτερον, είπε, σκοπός της επίσκεψης είναι να πιεστεί «η ελληνική Κυβέρνηση να ακολουθήσει το μοναπάτι της Ισπανίας για αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους». Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ως το μεγαλύτερο κόμμα της ευρωπαϊκής Αριστεράς θα πιέσει και την ΕΕ προς αυτή την κατεύθυνση.

Από πλευρά του, ο κ. Χάνιλ Χαγίκ ευχαρίστησε το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του και αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της Γάζας λέγοντας ότι η καταστροφή που προκλήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι ολοκληρωτική.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.