Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Στη Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Μοιραστείτε το

Ο πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα, για να δηλώσει έτοιμος να μεταβεί στην συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας, για να απαντήσει σε ερωτήματα για τα ζητήματα των σιδηροδρόμων, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη. Ο ίδιος θα δώσει το “παρών”, όταν του ζητηθεί, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς εάν ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει για το δυστύχημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε: “Θεωρούμε αυτονόητο ότι όλοι οι άνθρωποι, και πρωτίστως οι πολιτικοί, που έχουν οποιοδήποτε ρόλο στην υπόθεση, οφείλουν να είναι στη διάθεση αυτών που κάνουν τις έρευνες. Την ώρα που λέμε ότι ο κ. Σπίρτζης είναι εξαφανισμένος, είναι αυτονόητο ότι και οι υπουργοί της δικής μας κυβέρνησης οφείλουν και πρέπει να μιλήσουν και είμαι προσωπικά σίγουρος ότι θα πουν αυτά που πρέπει”.

Η κυβέρνηση επέβαλε την συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την Τετάρτη, μέρα απεργίας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δίχως σε αυτή να κληθεί ο επί 3 έτη υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ.Καραμανλής και την κυβέρνηση να εκπροσωπείται από τον μεταβατικό υπουργό Γιώργο Γεραπετρίτη. Σε κάθε περίπτωση, στην αυριανή συνεδρίαση, δεν θα είναι ο πρώην αρμόδιος υπουργός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.