Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στέφανος Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το ΑΣΕΠ – Να στελεχωθεί επαρκώς και να μείνει ανεξάρτητο»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με το προεδρείο και τους εργαζόμενους στην ανεξάρτητη αρχή

Μοιραστείτε το

Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΑΣΕΠ και την ανάγκη να στελεχωθεί επαρκώς και να παραμείνει ανεξάρτητο, στο κέντρο ενός δημοσίου το οποίο θα δουλέψει για όλους τους πολίτες, υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε συνάντηση σήμερα Τρίτη (31/10) με το προεδρείο και τους εργαζόμενους του ΑΣΕΠ.

«Είδαμε την ηγεσία του ΑΣΕΠ και την Ομοσπονδία Εργαζομένων. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν προβληματισμοί, πολύ σημαντικοί προβληματισμοί με το νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση. Θα αναλύσουμε μερικούς από αυτούς τους προβληματισμούς  αργότερα στην ομιλία μου στην Βουλή» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δηλώσεις του μετά τις συναντήσεις.

«Σίγουρα θέλουμε ως ΣΥΡΙΖΑ, ως  Αξιωματική Αντιπολίτευση να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ. Δεν είναι δυνατόν να στελεχωθεί το δημόσιο επαρκώς χωρίς το ίδιο το ΑΣΕΠ να στελεχωθεί.  Είναι η κορυφή του παγόβουνου» σημείωσε.

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ ώστε να είναι πιο αποδοτικό. Να παραμείνει ανεξάρτητο και να είναι στο κέντρο ενός δημοσίου το οποίο θα δουλέψει για όλους τους πολίτες. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας» κατέληξε.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.