Στέφανος Κασσελάκης για Έλενα Ακρίτα: Η συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο – Είμαι περήφανος για τους βουλευτές μας

Ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ομιλία της Έλενας Ακρίτα για την ισότητα στον γάμο στην ολομέλεια της Βουλή.
“Σε μία συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο, που είναι δικαίωμα και όχι «προνόμιο», η Έλενα Ακρίτα μιλάει για τους «Ακροδεξιούς βουλευτές που τα παράθυρα των κομμάτων τους έχουν θέα στον Μεσαίωνα».
Είμαι περήφανος καθημερινά για τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.”
Σε μία συγκλονιστική ομιλία για την ισότητα στον γάμο, που είναι δικαίωμα και όχι «προνόμιο», η Έλενα Ακρίτα μιλάει για τους «Ακροδεξιούς βουλευτές που τα παράθυρα των κομμάτων τους έχουν θέα στον Μεσαίωνα».
Είμαι περήφανος καθημερινά για τις βουλεύτριες και τους βουλευτές του… pic.twitter.com/iK6TeAVkfL— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 14, 2024
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης