Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στέφανος Κασσελάκης: Αξίζουμε μία καλύτερη ζωή – Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο

Το «ευχαριστώ» του προέδρου στα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που οι ίδιοι με την ψήφο τους διαμόρφωσαν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός

Μοιραστείτε το

Το δικό του μήνυμα στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που συμμετείχαν μαζικά στην πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και την στην διαμόρφωση του ευρωψηφοδέλτίου του κόμματος, έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης από την Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε το δικό του ευχαριστώ στους πολίτες που πήγαν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

«Στη Νέα Υόρκη, στη μεγάλη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που κάθε χρόνο αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την Ομογένεια.

Μαζί με χιλιάδες άλλους απόδημους Έλληνες.

Αυτούς που μας κάνουν περήφανους, κρατώντας την ελληνική σημαία ψηλά, μακριά από τη χώρα τους.

Αυτούς για τους οποίους θα δουλέψουμε, ώστε οι ίδιοι και τα παιδιά τους να μπορέσουν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας όχι ως «εισαγόμενοι», αλλά ως ισότιμοι Έλληνες.

Από τη Νέα Υόρκη, θα ήθελα να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα περισσότερα από 63.000 μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν χθες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, διαμορφώνοντας οι ίδιοι με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός μας.

Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο μαζική συμμετοχή, αλλά την ευχόμουν.

Σας ευχαριστώ που είστε εδώ για να αλλάξουμε μαζί το αύριο.

Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη ζωή».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.