Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Σοφία Βούλτεψη στο Kontra: Αμφισβητώ όσα παρουσιάζονται για τα Push Backs Ι ΒΙΝΤΕΟ

Τα στοιχεία που εμφανίζουν τις ελληνικές αρχές να έχουν προχωρήσει σε πάνω από από 2.000 παράνομες επαναπροωθήσεις, αμφισβήτησε χθες σε συνέντευξη της στο Kontra Channel και την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη «Kontra 24» η Σοφία Βούλτεψη.

Η υφυπουργός Μετανάστατευσης επανέλαβε την πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης σύμφωνα με την οποία δεν γίνονται pushbacks στο Αιγαίο και χαρακτήρισε τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως καταγγελίες που δεν έχουν αποδειχθεί.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα και το ενδεχόμενο να χρειαστεί η Ελλάδα να φιλοξενήσει πρόσφυγες από εκεί, η Σοφία Βούλτεψη σημείωσε ότι θα πρέπει ως προς αυτό το ζήτημα να δοθει λύση κεντρικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή