Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σκληρή κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ σε Δικαστήριο και social media

Η ένταση φαίνεται να κορυφώθηκε όταν ο κ. Πολάκης, αφού υποστήριξε στην κατάθεση του ότι έγιναν παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ το 2013-2014, ανέφερε ότι έπρεπε να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης και ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος αναρωτήθηκε «τι διαδικασία είναι αυτή;» - αντιπαράθεση φέρεται να έγινε μεταξύ ατόμου της φρουράς του κ Γεωργιάδη και του δικηγόρου του κ. Πολάκη.

Μοιραστείτε το

Συνέχεια και στα social media είχε η κόντρα που ξεκίνησε νωρίτερα στο δικαστήριο ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη, στη δίκη για την υπόθεση των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε κατόπιν δικού του αιτήματος, το οποίο έγινε δεκτό από την έδρα και υποστήριξε ότι το χρονικό διάστημα 2013-2014 έγιναν παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ατόμων που στη συνέχεια αποσπάστηκαν στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Το «παρών» στο ακροατήριο έδωσε σήμερα και ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, για να καταθέσει κατ’ αντιπαράσταση με τον κ. Πολάκη, σε περίπτωση που υπήρχε σχετική απόφαση του δικαστηρίου.
Η ένταση φαίνεται να κορυφώθηκε όταν ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι έπρεπε να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης και ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος αναρωτήθηκε «τι διαδικασία είναι αυτή;»,  ενώ φέρεται να εκδηλώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ ατόμου της φρουράς του κ Γεωργιάδη και του δικηγόρου του κ. Πολάκη.
Η δίκη τελικά διακόπηκε για τις 13 Μαρτίου.
Ο κ Γεωργιάδης συνέχισε τη σύγκρουση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέσω κοινωνικών δικτύων καθώς προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση στην οποία στη συνέχεια απάντησε ο κ Πολάκης μέσω facebook.
Ακολουθεί η ανάρτηση του κ Γεωργιάδη:

«Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο Παύλος Πολάκης άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: «πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις». Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει… κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου… λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης».

Η απάντηση του κ Πολάκη:

«Κόλαση σήμερα στο δικαστήριο!!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ (Πουλης και Σια….)

Μακάρι να μπορούσε να μεταδοθεί απευθείας η καταθεση μου που ΑΠΕΔΕΙΞΑ με στοιχεία και τα αισχρά ρουσφέτια του Αδωνη και τις αργομισθίες και τος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που έκανε η συμμορία για ναβκαλυψει τα ίχνη της !!

Έπαθαν τέτοιο πανικό που ο Αδωνης δημιούργησε θέμα στο τέλος βάζοντας τους αστυνομικούς του να επιτεθούν στον δικηγόρο του Ντοκουμεντο Γιαννη Απατσιδη που μου έφερε και κατέθεσα στοιχεία στο δικαστήριο! Ο δικηγορος δεν ψάρωσε βέβαια και τους έκανε μήνυση, ενω παραλίγο να συλληφθούν οι συγκεκριμένοι.

Λόγω υποχρεώσεων στην Κλινικη που είχα και αλλού μετά την εξέταση μου απο τους δικαστες, τον εισαγγελέα και από τον ένα δικηγόρο υπεράσπισης το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Μαρτίου που θα συνεχίσω!

Υγ. Η τριτη φωτογραφία πριν λίγο φεύγοντας απο τη ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ…. γιατί ΕΓΩ ΑΔΩΝΗ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Εσυ έχεις μόνο ντιλαρισματα και ρουσφέτια… και τοτε και τωρα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.