Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην εκδήλωση στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπου βρίσκονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Είναι το πρώτο τετ α τετ εδώ και ένα εξάμηνο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κων. Καραμανλή στη Φιλοθέη.
Ο πρωθυπουργός κατά την είσοδό του χαιρέτησε τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
Καραμανλής και Σαμαράς που έφτασαν νωρίτερα κάθισαν στην πρώτη σειρά και όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αντάλλαξαν αρκετές κουβέντες σε χαλαρή διάθεση. Μητσοτάκης, Καραμανλής και Σαμαράς θα παρακολουθήσουν την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Μάριο Μόντι με τίτλο «Από τη μετάβαση στη Δημοκρατία – η Δημοκρατία στην εποχή μας».
Στην εκδήλωση το παρών δίνουν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Τραγάκης, Μαρία Συρεγγέλα, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Άδωνις Γεωργιάδης, Διονύσης Σταμενίτης, Ζωή Ράπτη, Χαράλαμπος Αθανασίου, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Ασημίνα Σκόνδρα, Άννα Καραμανλή, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Στέλιος Πέτσας, Θανάσης Παπαθανάσης, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Αχιλλέας Καραμανλής.
Η συνάντηση έχει ενδιαφέρον καθώς τους τελευταίους μήνες Καραμανλής και Σαμαράς με τις κοινές τους εμφανίσεις κάνουν κριτική στην κυβέρνηση.
Τελευταία ο Αντώνης Σαμαράς από την Κύπρο άφησε αιχμές για τους χειρισμούς στα Ελληνοτουρκικά, για τις λύσεις που «μαγειρεύονται» σε Κύπρο και Αιγαίο.
Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε προεξοφλήσει ότι η αποψινή συνύπαρξη των τριών δεν θα είναι «καθόλου δύσκολη», για να προσθέσει ότι «προφανώς υπάρχουν κι άλλες απόψεις. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα συνεχίσουν να ακούγονται. Αλλά τους πολίτες, τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αυτούς που δεν ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και περιμένουν να δουν αν θα υλοποιήσουμε αυτά λέμε, ενδεχομένως για να μας στηρίξουν, δεν τους ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση».
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

