Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κασσελάκης έκανε την έκπληξη και πήγε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Έκπληξη από τον Στέφανο Κασσελάκη που εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

Μοιραστείτε το

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση για την Κεντροαριστερά με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», με συμμετέχοντες τους Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Στην εκδήλωση έκανε όμως την έκπληξη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προσήλθε πριν λίγο.

Όταν έκανε την εμφάνισή του ο Στέφανος Κασσελάκης επικράτησε αναταραχή στην αίθουσα με την Έφη Αχτσιόγλου να λέει αμήχανα «γεια σου Στέφανε» και ο συντονιστής της εκδήλωσης Δημήτρης Τερζής είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «θα σας δώσω τον λόγο στη συνέχεια».

Στην εκδήλωση που έχει ως κεντρικό θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση» δίνουν το παρών στελέχη από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας φτάνοντας στον τόπο της εκδήλωσης τόνισε στις δηλώσεις του ότι το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι να απαντήσουμε «απέναντι στον Μητσοτάκη πως» και απαντώντας στην ερώτηση ότι οι σημερινές συνομιλίες γίνονται με αυτούς που διέσπασαν την Αριστερά απάντησε ότι η ιστορία της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι μόνο οι διασπάσεις αλλά και οι μεγάλες συνθέσεις.

Τεμπονέρας: Η Αριστερά έχει ιστορία συνθέσεων, όχι μόνο διασπάσεων

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης προσερχόμενος στο θέατρο «Άλφα» δήλωσε: «Προσερχόμαστε με την αυτοπεποίηθηση των ιδεών μας, τη δύναμη των ιδεών του ΠΑΣΟΚ. Δεν συζητάμε για πρόσωπα αλλά για πολιτικές που μπορούν να δώσουν λύθσεις στις αγωνίες του κόσμου».

Είμαι υπέρ του διαλόγου και της προγραμματικής αναζήτησης ανέφερε στις δηλώσεις του και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Την εκδήλωση παρακολουθούν τα μέλη της ΚΕ ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Μαργαρίτης, Γιώργος Μπουλουμπασάκος, Γιωργος Σιακαντάρης, Έφη Παγκάλου και ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, πρώην πρόεδρος ΓΣΕΕ.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εκδήλωση είναι οι Αντώνης Κοτσακάς και Χάρης Τσιόκας. Από τη Νέα Αριστερά είναι οι Κώστας Πουλάκης και Ανδρέας Νεφελούδης.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.