Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σάλος στη ΝΔ για τις καταγγελίες εις βάρος του Πάτση ότι διαχειρίζεται «κόκκινα» δάνεια

Μοιραστείτε το

Εξελίξεις φέρνουν στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ οι καταγγελίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων του γαλάζιου βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση.

Συγκεκριμένα, δάνεια ύψους 63 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα Πειραιώς φέρεται να αγόρασε εταιρεία που συνδέεται ευθέως με τον Ανδρέα Πάτση, αντί του τιμήματος των 4 εκατομμυρίων. Το ποσό αυτό μάλιστα φαίνεται ότι καταβλήθηκε με μετρητά από την εταιρεία, ενώ όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί ούτε ισολογισμός στο ΓΕΜΗ.

O γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Ιωάννης Μπούγας αναμένεται να καλέσει τον κ. Πάτση να δώσει εξηγήσεις για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, προκειμένου να διαπιστωθεί πρώτον αν όλα αυτά ευσταθούν και κατ’ επέκταση να διαπιστωθεί αν παραβαίνουν τη νομιμότητα ή και τις ηθικές αρχές της ΝΔ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του βουλευτή, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή προς τα αρμόδια όργανα της ΚΟ, ώστε να διαλευκανθεί άμεση η υπόθεση και στην περίπτωση που διαπιστωθούν ευθύνες του βουλευτή Γρεβενών, να αποδοθούν.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.