Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σ. Φάμελλος – Βουλή: Δεν θα σας επιτρέψουμε να κρύψετε την αλήθεια – Υποκριτική η επιστολή στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Μοιραστείτε το

Στο κοινοβουλευτικό «debate» που διεξάγεται στη Βουλή με θέμα την ακρίβεια μίλησε και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σ. Φάμελλος, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού.

Αναφορικά με την ακρίβεια επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι κρυβόταν από τη Βουλή.

«Δε σας επιτρέψουμε να κρύψετε την αλήθεια, θα υπερασπιστούμε την κοινωνία. Ό,τι και να κάνετε, εδώ και τρία χρόνια ακούμε τις πιο απίθανες δικαιολογίες για την ακρίβεια. Κρύβονται εδώ και τρία χρόνια, μας είπαν ότι είναι εξωγενές πρόβλημα και ότι θα περάσει, μας έλεγαν ότι θα το λύσουμε με το “καλάθι του νοικοκυριού”, το “καλάθι των νόνων”, μετά με τις πινακίδες στο σουπερμάρκετ με τα με τις περιοδείες του κ. Μητσοτάκη που πήγαινε και δεν έβλεπα ακρίβεια στα σουπερμάρκετ και με την επινόηση του κυρίου Σκρέκα ότι έρχεται μηδενικός πληθωρισμός. Σήμερα μας λέτε ψέματα ότι το γνωρίζετ. Ξέρετε ότι οι πολίτες ξέρουν από πρώτο χέρι την πληρώνουν στα σουπερμάρκετ στα πρατήρια καυσίμων», δήλωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια διαφυγής. «Γι’ αυτό και βγάλατε το τελευταίο “πυροτέχνημα”, την επιστολή προς την κ. Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Γιατί ξέρετε ότι στις κάλπες θα μετρήσει πολύ η δυσαρέσκεια των πολιτών για τις τιμές».

Ο κ. Φάμελλος τόνισε πως: «Θυμάμαι τον κύριο Σκρέκα να επικαλείται μηδενικό πληθωρισμό και τελικά είμαστε πάλι δεύτεροι στην Ευρώπη στον πληθωρισμό τροφίμων».

«Κάποια στιγμή μας είπατε να αγοράζουμε ελαφρύτερα αρνιά και κατσίκια. Νόμιζα είστε υπουργός, όχι διατροφολόγος», είπε στη συνέχεια.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.