Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ: Σκληρή κριτική Νίκου Χριστοδουλάκη στους επίδοξους αρχηγούς του κόμματος

«Όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι αναντίστοιχα και με την πορεία του κόμματος και με τα εκλογικά αποτελέσματα και με τις δυνατότητες που έχει», δηλώνει ο Χριστοδουλάκης

Μοιραστείτε το

Σκληρή επίθεση προς τους επίδοξους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και σημαντικό στέλεχος του Κινήματος, Νίκος Χριστοδουλάκης, κάνοντας λόγο για έναν «απίστευτο μικρομεγαλισμό απέναντι στην ιστορία».

Όπως είπε ο κ. Χριστοδουλάκης μιλώντας στο ONE Channel και την εκπομπή «Evening Report», «όλα αυτά που συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι αναντίστοιχα και με την πορεία του κόμματος και με τα εκλογικά αποτελέσματα και με τις δυνατότητες που έχει. Πάει να στηθεί κάτι που θα βάλει φρένο σε μια πορεία – αργή μεν και βασανιστική – προς τα εμπρός. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε εμπόδια για να κόψουμε ταχύτητα».

«Θεωρώ ότι αυτό δεν αρμόζει ούτε στην πορεία του ΠΑΣΟΚ, ούτε στις ανάγκες της χώρας γιατί ξαφνικά βλέπουμε ότι με αυτά που ειπώθηκαν σταμάτησε κάθε συζήτηση. Κανείς δεν μιλάει τώρα ούτε για τη ΝΔ, ούτε για την ακρίβεια, ούτε για το πού είναι η Κεντροαριστερά. Συζητάμε πότε θα φύγει ο Νίκος Ανδρουλάκης, πότε θα γίνουν εκλογές. Πού ήμασταν τόσο καιρό; Υπήρχε κάτι στο πρόγραμμα ή στην ηγεσία που έπρεπε να αλλάξει;», συνεχίζει.

Ο ίδιος τόνισε ότι «βεβαίως και να συζητηθούν όλα αλλά θεωρώ έναν απίστευτο μικρομεγαλισμό απέναντι στην ιστορία να λέμε ότι εδώ πρόκειται να γίνει ένας σεισμός πολιτικός, να γίνουν ραγδαίες αλλαγές γιατί η ηγεσία δεν μπορεί και δεν τα καταφέρνει. Η μεγάλη πρόκληση είναι μπροστά μας». Παράλληλα υποστήριξε πως «εδώ έχουμε μια επέλαση φιλόδοξων νέων αρχηγών, οι οποίοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ ταρακουνήθηκε, έχασε. Θα ήθελα να θυμίσω ότι η Δημοκρατική Παράταξη έχει μακράν κακή εμπειρία από τις μεγάλες φιλοδοξίες που τρέφουν κατά καιρούς τα στελέχη του. Ξαφνικά βρεθήκαμε με τη μισή ΚΟ να διεκδικεί θέση αρχηγού. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα».

«Δεν υπερασπίζομαι τον Νίκο Ανδρουλάκη, υπερασπίζομαι ένα ηγετικό σχήμα που προέκυψε από ευρύτατες διαδικασίες και η ηγεσία έχει ένα τράτο προκειμένου να αποδείξει τις δυνατότητές της και ενδεχομένως ένα πρόγραμμα και αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι να οργανωθούμε από τώρα και να τα θέσουμε υπόψη των ψηφοφόρων και των φίλων του κόμματος και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Αυτά που συμβαίνουν τώρα είναι ανεξήγητα, εξωπραγματικά και προκαλούν εκτεταμένη δυσφορία σε όλη την παράταξη».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.