Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΠΑΣΟΚ: Ο εκπρόσωπος του κόμματος προτρέπει τον Δούκα να μην εμπλακεί στην εκλογή νέου προέδρου

Η ερώτηση στον Θανάση Γκλαβίνα για τον δήμαρχο Αθηναίων και η φοβική απάντησή του - Τον καλεί να μην εμπλακεί στην εκλογή προέδρου μέχρι το 2028

Μοιραστείτε το

Σε συνθήκες πανικού βρίσκεται η Χαριλάου Τρικούπη μετά την ευθεία αμφισβήτηση στον Νίκο Ανδρουλάκη από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που του χρεώνουν το απογοητευτικό αποτέλεσμα του κόμματος στις ευρωεκλογές και ζητούν να ξεκινήσουν διαδικασίες για εκλογή νέου προέδρου από τη βάση.

 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γκλαβίνας, μιλώντας σήμερα Πέμπτη (13/6) στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1, επέμεινε ότι η επίσημη θέση του κόμματος είναι οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2025, αναφέροντας ότι η τήρηση του καταστατικού δεν είναι υπεκφυγή αλλά σεβασμός στα όργανα και την κοινωνία.

Αυτό, όμως, που θα μείνει από τη συνέντευξη του Θανάση Γκλαβίνα είναι η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι ο Χάρης  Δούκας θα πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία του στο Δήμο Αθηναίων.

 

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε επί λέξει ότι:

 

«Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχός μου να εκπληρώσει τη θητεία του. Εκτιμώ ότι ο κ. Δούκας θα εκπληρώσει τη θητεία του και θα προσπαθήσει να  κάνει αυτό που κάνει ήδη με πολύ καλό τρόπο και πολύ επιτυχημένα να είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων».

 

Απάντηση που αποτελεί σαφέστατη προτροπή του Θανάση Γκλαβίνα στον Χάρη Δούκα να μην εμπλακεί με τη διαδικασία εκλογής προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.