Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή» – Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ Σπούτνικ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Υπέβαλε την παραίτησή του μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ενώ το όνομά του αφαιρέθηκε σήμερα από την ταυτότητα της εφημερίδας

Μοιραστείτε το

Χωρίς το όνομα του Διευθυντή της Σπύρου Ραπανάκη κυκλοφόρησε το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Αυγή», ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του χθες Δευτέρα, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, το βράδυ της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Ραπανάκης είχε ένα «θερμό επεισόδιο» στα κοινωνικά δίκτυα με τον Βουλευτή, Παύλο Πολάκη στα μέσα του καλοκαιριού, ενώ ο πρώην Διευθυντής της «Αυγής» φέρεται να είχε ταχθεί υπέρ της συνυποψήφιας του κ. Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου.

Στο μεταξύ, την «Αναβολή του Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 λόγω καιρικών φαινομένων» ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για το Φεστιβάλ Σπούτνικ:

«Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2023 που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, και ήταν προγραμματισμένο να γίνει το τριήμερο 29/9-1/10 αναβάλλεται για το διάστημα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η έλευση του νέου κύματος κακοκαιρίας και η πρόβλεψη για βροχές μέχρι λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξή του, κάνουν πρακτικά δυσκολη την έγκαιρη και επιτυχή προετοιμασία του φεστιβάλ μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία και ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.