Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παππάς: Ο κ. Αγοραστός παραδέχθηκε αλληλογραφία με τον κ. Καραμανλή για τα αντιπλημμυρικά – Να δοθεί στη δημοσιότητα Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

«Ο λαός της Θεσσαλίας αξιώνει απαντήσεις. Μια περιοχή (ξανα)πνίγηκε και η δεξιά του Μητσοτάκη “πνίγει” τον τόπο στις πολιτικές συναλλαγές και στην ομερτά», επισημαίνει ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, με αφορμή την παραδοχή του Κώστα Αγοραστού ότι είχε στείλει προειδοποιητική επιστολή για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία στον Κώστα Καραμανλή.

Την αποκάλυψη της μυστικής αλληλογραφίας Αγοραστού – Καραμανλή, ήδη, από το 2021, αποκάλυψε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 στις 9 Οκτωβρίου 2023 και η παραδοχή έγινε σήμερα 13 Οκτωβρίου από τον Κώστα Αγοραστό σε συνέντευξή του στο OPEN.

«Οι επιστολές πρέπει να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα. Πριν από τον βʼ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Για να δούμε αν ανταποκρίθηκε ο κ. Καραμανλής ή όχι. Αν άργησε, αν έχει ευθύνη. Και αν αυτές οι επιστολές είναι η συγκολλητική ουσία των συνυπεύθυνων της καταστροφής στη Θεσσαλία, των κυρίων Αγοραστού και Μητσοτάκη», αναφέρει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Νίκος Παππάς.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.