Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παπαδημούλης: «Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Τσίπρας είναι ευχαριστημένος με τον Κασσελάκη»

Μοιραστείτε το

Για τη συγκρότηση της νέας ΚΟ των «11», τους στόχους της, τις διαφορές της από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και την ηγεσία Κασσελάκη μίλησε ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Είμαι από τις συνιδρυτές του συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια. Η απόφαση ήταν οδυνηρή, δύσκολη αλλά την έκρινα επιβεβλημένη» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέποντας με πόνο ψυχής τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ με αυτή την ηγεσία να απομακρύνεται με ταχύτητα σε θέματα πολίτικων επιλογών, ύφους και ήθους έκανα μια επιλογή συνείδησης, ευθύνης αλλά και μια επιλογή ελπίδας γιατί πιστεύω ότι η νέα αυτή προσπάθεια με τους 40αρηδες μπροστά, με τον Χαρίτση μπροστά, υπάρχει μια ελπίδα να μην βυθιστεί το σύνολο αυτής της Αριστεράς, στην απαξίωση στην οποία οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία Κασσελάκη» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές.

«Έχω συνηθίσει να μετέχω σε μια Αριστερά της ευθύνης και της προσφοράς που όταν έρχεται ένα νέος άνθρωπος λέει “ήρθα πείτε μου πώς μπορών να προσφέρω”. Τον νέο άνθρωπο που λέει “ήρθα θέλω να γίνω πρόεδρος”, αυτό δεν το έχω συνηθίσει» τόνισε μιλώντας για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Σχετικά με την στάση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης σχολίασε: «Είναι αναμενόμενο και σεβαστό ο Τσίπρας να παραμένει στο κόμμα που υπήρξε για 15 χρόνια ο ηγέτης. Που το ανέβασε από το 15 στο 35. Αλλά όσοι λένε ότι ο Τσίπρας είναι ευχαριστημένος με την ηγεσία Κασσελάκη και τον στηρίζει, κάνουν λάθος».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.