Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κασσελάκης έφτασε στη Διεθνή Διάσκεψη του Ινστιτούτου Τσίπρα (βίντεο)

Παρών ο Στέφανος Κασσελάκης στη βράβευση με το βραβείο Ειρήνης των Πρεσπών του Μάθιου Νίμιτς από τους Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ.

Μοιραστείτε το

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) έφτασε στο Ωδείο Αθηνών, όπου πραγματοποιείται η Διεθνής Διάσκεψη του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρευρίσκεται στη Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα και στη βράβευση με το βραβείο Ειρήνης των Πρεσπών του Μάθιου Νίμιτς από τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας, Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, αντίστοιχα.

Συνάντηση και με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου. Συζητήσαμε για τον κοινό αγώνα των δύο κομμάτων και όλων των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμες πολιτικές και επανεκκίνηση των συνομιλιών για την εύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από εκεί που διεκόπησαν στον Κραν Μοντανά».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.