Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες: Να απαιτήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς

Σ

Μοιραστείτε το

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις Σπέτσες, εκεί που έγιναν οι τριήμερες εργασίες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Γενάρη πριν το θυελλώδες Συνέδριο, παραχωρώντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για στερεότυπο και προκατάληψη «ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle. Δεν κρύβομαι αλλά δεν είμαι εγώ που είπα ελάτε κ. Ευαγγελάτε να πάρετε φωτογραφίες από το σπίτι μου», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για την αξία του σπιτιού, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι «οι Σπέτσες είναι ένα νησί με μεγάλη πυκνότητα και λίγο χώρο άρα έχει μεγάλη αξία το σπίτι».

 

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

«Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Τι σημασία έχει αν είναι ικανός; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

Αυτό ήταν το πρώτο μέρος της συνέντευξης, καθώς το δεύτερο μέρος έγινε στο φουσκωτό του παρουσιαστή και θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.