Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νίκος Παππάς: «Να βάλουμε όλοι τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια»

Ο Νίκος Παππάς ζήτησε να πέσουν οι τόνοι με στόχο την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Μοιραστείτε το

Μία ημέρα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο Νίκος Παππάς είπε «να βάλουμε όλοι τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική συνέντευξή του στο OPEN, o Νίκος Παππάς ζήτησε να πέσουν οι τόνοι στο εσωτερικό του κόμματος με στόχο την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τα πρόσωπα που επέλεξε ο Κασσελάκης
Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, χρέη διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Όπως όλα δείχνουν, θέμα ημερών είναι η στελέχωση και των υπολοίπων κομβικών θέσεων με πρόσωπα που θα αναλάβουν ρόλο-κλειδί σε κόμμα και Βουλή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σωκράτη Φάμελλου στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ενώ κεντρικό ρόλο στη Βουλή φαίνεται πως θα έχει ο Νίκος Παππάς ο οποίος είναι, άλλωστε, και ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της παράταξης. Για τη θέση του Γραμματέα της Κ.Ο. ακούγεται το όνομα της Θεοδώρας Τζάκρη αντί του Διονύση Καλαματιανού.

Σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, επιπλέον, μένει να οριστικοποιηθεί ποια πρόσωπα θα επωμιστούν τον βασικό ρόλο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος εντός της Ολομέλειας. Εδώ το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι αν θα διατηρηθεί στην τριάδα των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος αποτελεί στενό συνεργάτη της Έφης Αχτσιόγλου και τον οποίον ευχαρίστησε ονομαστικά (μαζί με τον Αλέξη Χαρίτση) στις δηλώσεις της, το βράδυ της Κυριακής (24/09), μετά την κατάληξη της εκλογικής κούρσας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.