Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νίκος Φίλης για το νέο φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων: «Πράγματι… άριστοι!»

Μοιραστείτε το

Τα όσα συνέβησαν με την τηλεκπαίδευση μέσω της Cisco αλλά και το “κρασάρισμα” των ψηφιακών συστημάτων για μια σειρά διοικητικές λειτουργίες του υπουργείου Παιδείας υπενθυμίζει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Φίλης, με αφορμή το νέο “φιάσκο” με την Τράπεζα Θεμάτων.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης επιρρίπτει ευθύνες στη Νίκη Κεραμέως, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κυριάκο Πιερρακάκη τονίζοντας πως παραμένουν”για δεύτερη μέρα ανοχύρωτες οι δημόσιες υποδομές”.

Όπως επισημαίνει, μάλιστα “μέσα στην ιδεοληψία τους μάλιστα, αλλά και την απουσία εμπιστοσύνης στους εκπαιδευτικούς, δεν νομοθέτησαν καν τη δυνατότητα να βάζουν τα θέματα οι καθηγητές των σχολείων, σε περίπτωση δυσλειτουργίας της πλατφόρμας”.

“Πράγματι… άριστοι!” καταλήγει ο κ. Φίλης.

Η δήλωση του Νίκου Φίλη

“Δεύτερη μέρα που πέφτει η ανοχύρωτη πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων.

Το έργο Μητσοτάκη – Κεραμέως στην εκπαίδευση σε όλη του την καταστροφική μεγαλοπρέπεια.

Το είχαμε ξαναδεί με την αμαρτωλή τηλεκπαίδευση μέσω Cisco, με τις αναθέσεις εκατομμυρίων σε ιδιώτες, για υποδομές που ήταν σε θέση να αναπτύξουν δημόσιοι εκπαιδευτικοί φορείς, με το «κρασάρισμα» των ψηφιακών συστημάτων για μια σειρά διοικητικές λειτουργίες του υπουργείου.

Η αδιαφορία και η ανικανότητα για τις ηλεκτρονικές υποδομές του δημοσίου χαρακτήριζαν την τετραετία ΝΔ στο ΥΠΑΙΘ, με συνεργό φυσικά τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη.

Μέσα στην ιδεοληψία τους μάλιστα, αλλά και την απουσία εμπιστοσύνης στους εκπαιδευτικούς, δεν νομοθέτησαν καν τη δυνατότητα να βάζουν τα θέματα οι καθηγητές των σχολείων, σε περίπτωση δυσλειτουργίας της πλατφόρμας.

Πράγματι… άριστοι!”

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.