Τον Νίκο Χαρδαλιά θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία για Περιφερειάρχη Αττικής, όπως έκανε γνωστό σήμερα, με ανακοίνωσή της, η Πειραιώς. «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για δώδεκα χρόνια, από το 2002, αλλά και περιφερειακός σύμβουλος από το 2014, ενώ έχει διατελέσει και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε «κλειδώσει» για την Περιφέρεια εκ μέρους της ΝΔ, μετά τα ζεϊμπέκικα του Πατούλη στο Ζάππειο την ώρα που η χώρα καιγόταν. Ούτε η δημόσια «συγγνώμη» του νυν Περιφερειάρχη δεν τον έσωσε, αφού, ο σάλος που ξεσηλώθηκε «κούμπωσε» με την παραίτηση Μηταράκη, ο οποίος έκανε διακοπές επίσης ενμέσω πύρινης καταστροφής.
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπανικολάου έβαλε τέλος στα σενάρια περί πιθανής υποψηφιότητάς του στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.
«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Παπανικολάου.