Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νάσος Ηλιόπουλος σε ΝΔ: Χυδαία πολιτική παρέμβαση το «Ανταλλάξατε τις συντάξεις με τη Μακεδονία»

Ο Ν. Ηλιόπουλος αποκάλεσε τη ΝΔ «βασικό χορηγό της ακροδεξιάς», αφού κανένας βουλευτής της δεν είπε λέξη κατά των ακραίων φωνών που μπήκαν στο Κοινοβούλιο

Μοιραστείτε το

«Δεν υπάρχει πιο χυδαία πολιτική παρέμβαση από το «Ανταλλάξατε τις συντάξεις με τη Μακεδονία» είπε απευθυνόμενος στα έδρανα της πλειοψηφίας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας την αντίφαση πως ο πρωθυπουργός στην πρωτολογία του διευκρίνισε πως «δεν είμαστε εχθροί, αλλά αντίπαλοι» ενώ προεκλογικά αποκαλούσε την αξιωματική αντιπολίτευση «εθνική εξαίρεση».

«Είχατε γυρίσει στο ΄50» σημείωσε, κατηγορώντας τη ΝΔ πως επανέφερε το δίπολο «εθνικόφρονες – μιάσματα». Τόνισε δε πως η κυβέρνηση είναι «δύναμη θεσμικής ανομίας», ενώ αποκάλεσε τη ΝΔ «βασικό χορηγό της ακροδεξιάς», αφού κανένας βουλευτής της συμπολίτευσης δεν είπε λέξη κατά των ακραίων φωνών που μπήκαν στο Κοινοβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ άπειρες φορές κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι λειτουργεί «ως εθνική εξαίρεση» τα τελευταία 4 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.