Μητσοτάκης για την επέτειο της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ – «Kάνουμε μια παύση για να τιμήσουμε τα θύματα της τρομοκρατίας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων πό την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.
Φέτος, η επέτειος συμπίπτει με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Αίγυπτο για να σταματήσει ο πόλεμος και ο πρωθυπουργός κάλεσε όλες τις πλευρές να δείξουν θάρρος και αυτοσυγκράτηση, ώστε να επιτευχθεί μια σταθερή εκεχειρία, να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ένα μέλλον ειρήνης και ασφάλειας για όλους.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Σήμερα κάνουμε μια παύση για να τιμήσουμε τα θύματα της τρομοκρατίας. Στεκόμαστε σθεναρά κατά του μίσους και της βίας. Καθώς οι συνομιλίες προχωρούν στο πλαίσιο του σχεδίου του Ντόναλντ Τραμπ, παροτρύνουμε όλα τα μέρη να ενεργήσουν με θάρρος και αυτοσυγκράτηση: προς μια διαρκή εκεχειρία, την απελευθέρωση όλων των ομήρων και ένα μέλλον ειρήνης και ασφάλειας για όλους».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης