Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μήνυμα Μητσοτάκη σε ΝΔ και υπουργούς για «υπερφίαλες συμπεριφορές»

«Το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Μοιραστείτε το

Ένα μήνυμα στο εσωτερικό κόμματος αλλά και στην κυβέρνησης έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

«Το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε: «Το ποσοστό αυτό δεν επιτρέπει υπερφίαλες συμπεριφορές γιατί το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές. Ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για νέες μάχες σε καινούριες νέες συνθήκες και χαρακτήρισε την εισαγόμενη ακρίβεια ως τον βασικό αντίπαλο.

Θα κάνω, ό,τι μπορώ, όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε ότι η χώρα δεν θα γίνει μπανανία και οι έλεγχοι απλώνονται καθημερινά και θα συνεχιστούν ένταση.

Η φορολογία τους ελεύθερους επαγγελματίες

Χαρακτήρισε βαθιά δίκαιη τη ρύθμιση για τους ελεύθερους επαγγελματίες και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για διορθώσεις αλλά υπογράμμισε ότι η κεντρική στόχευση της πρωτοβουλίας δεν θα αλλάξει και πρόσθεσε ότι κάποιοι θα ξεβολευτούν και αν υπάρξει κόστος από αυτές τις συγκρούσεις αυτή η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να το αναλάβει.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.