Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

LIVE- Βουλή: Συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στα Τέμπη

Στη Βουλή μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Μοιραστείτε το

Στη Βουλή μεταφέρει την πολιτική αντιπαράθεση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης, που περιλαμβάνει τα μέτρα στήριξης για τους πληγέντες στα Τέμπη αλλά και σειρά ρουσφετολογικών άρθρων.

 

Εκτός από τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες και τις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη, το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει σειρά ρουσφετολογικών άρθρων, τα οποία συγκέντρωσαν τα πυρά της αντιπολίτευσης και των συναρμόδιων φορέων στην αρμόδια Επιτροπή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μην δώσει το «παρών» στη διαδικασία, αποφεύγοντας το Κοινοβούλιο εδώ και ένα μήνα μετά την τραγωδία.

Όλα τα κόμματα θα υπερψηφίσουν τα άρθρα για τα μέτρα στήριξης, με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 να καταψηφίζουν επί της αρχής, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να υπερψηφίζει, ενώ επιφύλαξη έχει δηλώσει η Ελληνική Λύση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης έριξε λάσπη στον ανεμιστήρα κατά των Χάρη Μαμουλάκη, Γιάννη Ραγκούση και Αλέξη Τσίπρα, προσπαθώντας να αποφύγει τα επίμονα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για τον «εξαφανισμένο» από τη Βουλή Νίκο Παπαθανάση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.