Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λ. Αυγενάκης: Είμαστε ανοικτοί στον διάλογο με τους Γεωτεχνικούς

Μοιραστείτε το

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των Γεωτεχνικών, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη να δηλώνει ότι υπάρχουν η θέληση και οι δυνατότητες για διάλογο με τους Γεωτεχνικούς

Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι: «Η υπ’ αριθμόν361/2024απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κηρύσσεται παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή των υπαλλήλων των κλάδων ΠΕ Γεωτεχνικών, ύστερα από αγωγή που κατέθεσε εκπροσωπώντας το Ελληνικό Δημόσιο, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε ότι η απόφαση αυτή δικαιώνει τις θέσεις και τα επιχειρήματα που ανάπτυξε η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ για το άκαιρο και κοινωνικά επικίνδυνο της απεργίας – αποχής τους από καθήκοντα που άπτονται της προστασίας της δημοσίας υγείας.

Παρά ταύτα, πρόσθεσε, αναγνωρίζουμε ότι πολλά από τα αιτήματα που θέτουν οι ανωτέρω υπάλληλοι είναι δίκαια και για το λόγο αυτό είμαστε πρόθυμοι να τα συζητήσουμε μαζί τους.

Έχει αποδειχθεί διαχρονικά ότι τα προβλήματα λύνονται με διάλογο, ρεαλισμό και υπευθυνότητα έναντι του κοινωνικού συνόλου, για τα συμφέροντα του οποίου όλοι μαζί αγωνιζόμαστε, κατέληξε».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.