Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Market Pass μέχρι το τέλος του έτους για Θεσσαλία και Έβρο – Διπλάσιο το μηνιαίο ποσό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του έκανε γνωστές τις νέες παροχές στις δυο περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Μοιραστείτε το

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του έκανε γνωστές τις νέες παροχές στις δυο περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε πως το Market Pass θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς για τις περιοχές του Έβρου και της Θεσσαλίας, οι οποίες επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως το βοήθημα θα διπλασιαστεί ως προς το μηνιαίο ποσό. Ωφελούμενα θα είναι περίπου 280.000 νοικοκυριά με 740.000 μέλη.

Παράλληλα, ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ξεπάγωμα των τριετιών, τη μείωση της ανεργίας, την κατάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, τα αποτελέσματα των ελέγχων της αγοράς για την καταπολέμηση της ακρίβειας.

Επίσης, αναφέρει ότι από την αρχή του έτους έχουν διενεργηθεί σχεδόν 15.000 έλεγχοι και έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες κολοσσούς.

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.