Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κουτσούμπας: Κριτήριο ψήφου υπέρ του ΚΚΕ η μη στήριξη ή ανοχή σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ

Μοιραστείτε το

«Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει δυνατός λαός στα δύσκολα» είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές είπε ότι «ο φασισμός είναι γέννημα – θρέμμα του συστήματος και αξιοποιείται κατά πώς πάνε τα πράγματα».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τον λαό να ψηφίσει το ΚΚΕ και με κριτήριο ψήφου ότι «δεν θα στηρίξει ούτε θα δείξει ανοχή στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, είτε ονομάζεται προοδευτική, είτε ονομάζεται δημοκρατική, είτε ονομάζεται δήθεν ειδικού σκοπού».

Το ΚΚΕ θα είναι μέσα στον λαό και θα πρωταγωνιστεί στους αγώνες του, υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας και πρόσθεσε ότι θα έχουμε προδώσει τον λαό αν στηρίξουμε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα κάνει πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών και θα συνεχίσει τη φοροληστεία σε βάρος του λαού που πληρώνει το 95% των φόρων και μόλις το 5% το κεφάλαιο.

Σημείωσε ότι το ΚΚΕ δεν λέει άλλα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά. Χαρακτήρισε «μούφα» τη δήθεν προοδευτική κυβέρνηση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι αντικειμενικά υπάρχει η δυνατότητα κυβερνητικών συνεργασιών μεταξύ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διότι «έχουν στρατηγική σύμπλευση στα βασικά ζητήματα, όπως άλλωστε έχουν πει δημόσια ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.