Κούλογλου: Αναρωτιόμασταν πόσο… κόστισε η ομιλία της Καϊλή για το Κατάρ

Τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί στην Ευρωβουλή μετά την ομιλία της Εύας Καϊλή όταν και είχε αναφερθεί στις εργασιακές συνθήκες στο Κατάρ μετέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 θυμήθηκε πως είχε προκαλέσει ένα αστείο ανάμεσα τους άλλους ευρωβουλευτές που αναρωτιόντουσαν «πόσο κόστισε αυτή η ομιλία;»!

Διαβάστε ακόμα: «Είμαι αθώα» – Πρώτη αντίδραση της Εύας Καϊλή από τη φυλακή των Βρυξελλών μέσω του δικηγόρου της

Ο κ. Κούλογλου, ανέφερε πως σύμφωνα με το δικό του ρεπορτάζ, όταν η κυρία Καϊλή είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, η Πρόεδρος του Σώματος, Ρομπέρτα Μέτσολα, είχε δεχθεί πιέσεις για να αναλάβει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το χαρτοφυλάκιο για τος αραβικές χώρες.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κούλογλου είπε ότι δεν πιστεύει πως έχουν δωροδοκηθεί κι άλλοι ευρωβουλευτές, αλλά είναι σίγουρο πως έχει γίνει μια συστηματική δουλειά λόμπινγκ υπέρ του Κατάρ, στο Ευρωκοινοβούλιο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή