Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα κατήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας – Κανονικά κατέθεσε ο Ρουμπάτης

Μοιραστείτε το

«Ο Μητσοτάκης μπλοκάρει τη σύγκληση της Θεσμών και Διαφάνειας γιατί φοβάται τους βουλευτές της ΝΔ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας λίγη ώρα αφού έμαθε από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα ότι η ΝΔ αρνήθηκε να συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την παρακολούθηση του Χρήστου Σπίρτζη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δημόσια δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Μετά από πέντε ημέρες πληροφορήθηκα σήμερα από τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία απορρίπτει το αίτημά μου για έκτακτη σύγκληση της επιτροπής θεσμών, προκειμένου να ενημερωθούμε από τους καθ’ ύλην αρμόδιους της ΕΥΠ αν παρακολουθούσαν και τον Χρήστο Σπίρτζη», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «οτιδήποτε παραπέμπει σε θεσμούς και διαφάνεια προκαλεί αλλεργία και φόβο στον Κ. Μητσοτάκη».

Αναφερόμενος δε στον πρωθυπουργό τον προειδοποιεί: «ας γνωρίζει ότι όσα αρχεία και να καταστρέψει, όσα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και να στήσει, τίποτα δε θα μείνει κρυφό. Απλά επιβεβαιώνει την ενοχή του. Και δεν θα γλυτώσει στο τέλος από τις ευθύνες του».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.