Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Καραμανλής: “Άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού Τσίπρα ο Κασσελάκης” – “Προκαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη”

Ο πρώην υπουργός απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν είχε σχέση με το θέμα, και τον προκάλεσε να ζητήσει προανακριτική για τα Τέμπη.

Μοιραστείτε το

Στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για το ΟΑΚΑ απάντησε ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος δεν είχε σχέση με το θέμα ελέγχου της στέγης Καλατράβα.

Ο κ. Καραμανλής μάλιστα προκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη.

Σημειωτέον ότι ο πρώην υπουργός δεν αναφέρεται ονομαστικά στον κ. Κασσελάκη, αλλά απαντά σε σκληρό ύφος στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει “άξιο συνεχιστή του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα”.

Ειδικότερα ο κ. Καραμανλής στην ανάρτηση του αναφέρει:

“Λυπάμαι πολύ που ο νέος – μόνο στην ηλικία, αλλά όχι στην νοοτροπία – πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τα ψεύδη στοχοποιώντας με προσωπικά για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω καμία σχέση, όπως αυτό του ΟΑΚΑ. Είναι όπως φαίνεται άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα.

Πριν του απαντήσω όμως επί προσωπικού, όπως έκανε αυτός, ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά για να τα μάθει. Kαθότι είναι είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο. Θα του συνιστούσα δε, να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας.”

Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής επισημαίνει ότι:

“Η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ.”

Υπογραμμίζει, επίσης, πως: “Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η πρώτη από το 2004 που προβαίνει σε έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ.”

Ο κ. Καραμανλής σχολιάζει μάλιστα τις υβριστικές αναφορές Κασσελάκη σε προσωπικό επίπεδο: “Όσον αφορά την εμπαθή επίθεση στο πρόσωπό μου για το όνομα το οποίο φέρω, να πω και στον ίδιο και τους συμβούλους του, πως αυτό δεν αποτελεί μομφή, αλλά τιμή. Και είναι χρέος για εμένα να υπηρετώ την πατρίδα μου με διαχρονικές αξίες, από τις οποίες ο ίδιος απέχει πολύ.”

Κλείνοντας ο πρώην υπουργός δηλώνει: “Και κάτι τελευταίο, επειδή η χώρα αυτή είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε: τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ώστε να λάμψει και εκεί η αλήθεια.”

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.