Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κακλαμάνης για τον τραυματία αστυνομικό: Σαν γιατρός θα έλεγα αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει»

Μοιραστείτε το

Για τον βαρύτατα τραυματισμένο αστυνομικό μετά από την επίθεση χούλιγκαν και τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας από έναν 18χρονο στου Ρέντη μίλησε ο πρώην υπουργός Υγείας και γιατρός στο επάγγελμα, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» είπε αρχικά σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Κακλαμάνης.

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει» πρόσθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης συμπληρώνοντας «όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για τη μητέρα του, τον πατέρα του, τη σύζυγό του»

Ο πρώην υπουργός Υγείας σχολίασε, επίσης, πως «σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, η πολιτεία, οι συνάδελφοί του ο κόσμος που παρακολουθεί στην τηλέοραση αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.