Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γ. Τσίπρας: Σοκαριστική η αναφορά Κασσελάκη σε θαύματα – Κανείς ορθολογιστής δεν μιλάει για τέτοια πράγματα

«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο», είπε ο Γιώργος Τσίπρας.

Μοιραστείτε το

Ως «σοκαριστική» χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσίπρας την αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τη βάπτισή του και τον «σταυρό από το λάδι που σχηματίστηκε στο νερό», τονίζοντας πως «τα θαύματα ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους».

«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους χώρους», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Μάλιστα, δήλωσε ότι η αναφορά αυτή φάνηκε στον ίδιο σοκαριστική και είπε ότι «δεν είναι καλό στοιχείο».

Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».

Υποψηφιότητα Μπελέρη

«Η δημοκρατία που συμβολίζει ο Μπελέρη» ανέφερε ακόμα, «είναι κάτι πολύ συζητήσιμο σε σχέση με το παρελθόν του». «Δεν έχουν λυθεί βασικά προβλήματα σε σχέση με την Αλβανία δεν ήταν το επεισόδιο Μπελέρη. Η ΝΔ με την πολιτική της παράτησε όλα τα Δυτικά Βαλκάνια μετά το ’19 και ξαφνικά βρέθηκαν μπροστά σε προβλήματα. Αυτά που γίνονται με τον Μπελέρη είναι επικοινωνιακού τύπου απευθύνονται κυρίως σε κάποιο ακροδεξιό ακροατήριο. (Ο Μπελέρης) έχει ένα παρελθόν που είναι υπό συζήτηση και υπό εξέταση…. Επικοινωνιακό πυροτέχνημα της ΝΔ δεν θα λυθούν έτσι τα προβλήματα με την Αλβανία», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.