Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φίλης για Κασσελάκη: «Στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο και ακολούθησε πρακτικές του Τραμπ»

Μοιραστείτε το

Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης. «Κάνει πολιτική με βάση την προσωπική του ζωή και όχι με βάση τα προβλήματα των πολιτών», σχολίασε ο πρώην υπουργός στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και επισήμανε ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος «εμφανίζει τον εαυτό του σε ένα ριάλιτι και αποφεύγει το διάλογο».

Επιπλέον, ο Νίκος Φίλης υπογράμμισε ότι «το κόμμα περνάει στρατηγική κρίση» και πρόσθεσε: «Αν είσαι ένα κόμμα συμπληρωματικό προς την κυβέρνηση με φιλελεύθερες απόψεις δεν μπορεί να εμπνεύσει κανέναν».

Φίλης: «Κόμμα Μπάιντεν»

«Το κόμμα συρρικνώνεται, επιδεινώνεται η αξιοπιστία του. Ο κ. Κασσελακης το επιδεινώνει γιατί προσπαθεί να μετατρέψει ένα κόμμα της Αριστεράς σε ένα δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης, που πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «στηρίχτηκε από το σκοτεινό διαδίκτυο» ακολουθώντας πρακτικές του Τραμπ.

Ο Νίκος Φίλης έθεσε και πάλι θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο κ. Κασσελακης μιλάει για θέματα έξω από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν επιμείνει με αυτές τις απόψεις που διατύπωσε πριν και μετά ως πρόεδρος, κατά τη γνώμη μας δεν μπορεί να είναι πρόεδρος». Τόνισε επίσης πως αν τελικά διαμορφωθούν δύο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, η συνύπαρξη θα είναι δύσκολη.

Φίλης: «Προς τα κεντροδεξιά»

«Η μετατόπιση προς τα κεντροδεξιά αφήνει ένα κενό. Μετά από 60 χρόνια που δόθηκε μια μάχη για μια άλλη Αριστερά, μη δογματική θα αφήσουμε αυτό το χώρο διαλυμένο; Μπορεί να κάνει αντιπολίτευση αυτό το κόμμα όταν φεύγει από το χώρο που έχει προσδιορίσει και γίνεται κάτι διαφορετικό κόμμα της κεντροδεξιάς ως μπαλαντέρ;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Φίλης.

«Από ότι βλέπω ο κ. Κασσελάκης έχει αποφασίσει να με διαγράψει. Να κάνει συνέδριο με πρόωρες διαγραφές. Αν τα πράγματα φτάσουν στο αδιέξοδο θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.