Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας»

Μοιραστείτε το

Για τη στήριξη που παρέχει στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «στον κ. Κασσελάκη είδα μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούργιο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο».

Μια ημέρα μετά την ομιλία του νέου προέδρου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και την αναβάθμιση του Παύλου Πολάκη, ο κ. Αποστολάκης είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι «ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν. Μπορεί ο τρόπος να είναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι (σ.σ. o κ. Πολάκης) έχει δουλέψει και είναι καθαρός».

 

Αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη που ηγείται του συντονισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας παραδέχτηκε ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του είναι αψύς, αλλά έχει δουλέψει. Όσον αφορά την άποψη ότι η αναβάθμισή του δεν φέρνει κάτι καινούργιο, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ είπε χαρακτηριστικά ότι «οι ιδέες είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία. Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα κρίνει το τι θα γίνει».

Το συνέδριο θα γίνει όταν είναι έτοιμο το κόμμα

Παραδεχόμενος ότι υπάρχουν εσωκομματικές διαφωνίες και προβληματισμοί, μετά τα 16 λευκά στη χθεσινή ψηφοφορία, δήλωσε ότι υπάρχει αντίθεση και εσωτερική αντιπαράθεση η οποία είναι στα πλαίσια του φυσιολογικού.

«Θεωρώ ότι στην πορεία το κόμμα θα λειτουργήσει, θα λειτουργήσουν τα όργανα γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», σημείωσε. Και όπως είπε, «ο κάθε ένας που αντιδρά έχει τους δικούς του λόγους», επισημαίνοντας ότι αυτό είναι σεβαστό.

Αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου δήλωσε ότι απαιτείται χρόνος και θα γίνει όταν θα είναι έτοιμο το κόμμα. Όπως είπε η διεξαγωγή του συνεδρίου εντός του Νοεμβρίου, όπως ζητούν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι εφικτή καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει φαντάρος αποκαλύπτοντας ότι θα είναι πολύ πιθανό να υπηρετήσει το Νοέμβριο στον Στρατό Ξηράς.

«Αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας»

Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι είναι ευκατάστατος και πιθανότατα δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά ο κ. Αποστολάκης δήλωσε στις «Συνδέσεις» ότι «αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.