Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εύα Καϊλή: Ολοκληρώθηκε η ακρόασή της – Πότε αναμένεται η απόφαση

Μοιραστείτε το

Λίγο πριν τις 3 μ.μ. της Τρίτης ολοκληρώθηκε η ακρόαση της Εύας Καϊλή και του Μαρκ Ταραμπέλα στο εφετείο, μετά την έφεση που είχαν ασκήσει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή 3 Μαρτίου, σχετικά με το αν θα παραμείνει στη φυλακή ή θα αποφυλακιστεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Το Εφετείο των Βρυξελλών εξέτασε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Εφετείου Βρυξελλών, επισημαίνοντας ότι θα ήταν μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση. Εξάλλου, το Εφετείο εξέτασε το αίτημα αποφυλάκισης και του Βέλγου ευρωβουλευτή, Μαρκ Ταραμπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου, στις 16 Φεβρουαρίου, να παραταθεί κατά δύο μήνες η προφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ο συνήγορός της Σβεν Μαρί άσκησε έφεση, η οποία βάσει της διαδικασίας εκδικάζεται εντός 15 ημερών. Το ίδιο είχε πράξει και ο συνήγορος του κ. Ταραμπέλα.

Η υπεράσπιση της Εύας Καϊλή ζήτησε την αποφυλάκισή της με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Σε περίπτωση που η απόφαση του Εφετείου είναι αρνητική, η κ. Καϊλή θα παραμείνει προφυλακιστέα για δύο μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.