Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Έρευνα για το ενδεχόμενο νοθείας στις ευρωεκλογές ζήτησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Νοθεία στις ευρωεκλογές είχαν καταγγείλει Βελόπουλος και Κύρτσος.

Μοιραστείτε το

Έρευνά για το ενδεχόμενο νοθείας στις Ευρωεκλογές, παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, μετά από τις σχετικές καταγγελίες του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην Ευρωβουλευτή Γεωργίου Κύρτσου περί «νοθείας» κατά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου σχετική αναφορά υπέβαλλε στην Εισαγγελία του ανωτάτου δικαστηρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος.

Την έρευνα θα διενεργήσει Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την ακόλουθη παραγγελία:

Προς κ. Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Κατόπιν της από 13/6/2024 με αρ. πρωτ. Α.Π.69/13-6-2024 αναφοράς του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβανίου, με την οποία ζητά την διερεύνηση των καταγγελιών του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου και του πρώην Ευρωβουλευτή κ. Γεωργίου Κύρτσου περί «νοθείας» κατά την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, εν όψει δε του ότι είναι αυτονόητη η ανάγκη της ταχείας και σε βάθος διερεύνησης των ως άνω καταγγελιών, παρακαλούμε για τις δικές ενέργειες και για τη σχετική ενημέρωσή μας».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.