Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή τη στιγμή στοχοποιούμαι – Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα στο «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα για τους λόγους της αιφνίδιας αποχώρησής της από την εκπομπή και τις «επιθέσεις» που δέχεται λόγω της υποψηφιότητάς της.

Μοιραστείτε το

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει χθες το κοινό της στο φινάλε του «Mega Καλημέρα». Η απόφαση οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές να απέχουν από σήμερα τον τηλεοπτικών καθηκόντων τους κοινοποιήθηκε αργά στα κανάλια, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια, όσο και ο Δημήτρης Παπανώτας να βρεθούν προ απροόπτου.

Σήμερα, μιλώντας μέσω Skype στην «εκπομπή της» που ανέλαβε ως παρουσιαστής ο Θανάσης Πάτρας, η Ελεονώρα εξήγησε τι έγινε και πως βιώνει αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που είναι η συμμετοχή της στις ευρωεκλογές.
«Εστάλη ένα ΦΕΚ που λέει ότι οι άνθρωποι που είναι επαγγελματίες και υποψήφιοι σε ιδιωτικούς ή σε δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς να απέχουν από τη θέση τους. Όχι να μην εμφανίζονται ως καλεσμένοι – ούτως ή άλλως ο περιορισμός δεν ισχύει ακόμα- αλλά δεν μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν παρουσίαση των εκπομπών τους. Σεβόμενοι λοιπόν κι εμείς τις οδηγίες, σήμερα βγήκα για να σας αποχαιρετήσω. Γιατί χθες δεν το ξέραμε και κλείσαμε την εκπομπή χωρίς να αποχαιρετήσουμε το τηλεοπτικό κοινό που το θεωρώ άκομψο και άδικο και γι’ αυτό είπαμε μια τελευταία φορά να εμφανιστώ για να κάνω το δικό μου φινάλε.

Πρωτόγνωρο δεν έχω τίποτα να αντιμετωπίσω πέρα από ότι συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αντιλαμβάνομαι, δεν είμαι 100% σίγουρη γιατί δεν το βιώνω, ότι πρέπει να βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης την οποία δεν τη ζω γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο στον οποίο εγώ απέχω εδώ και 7 χρόνια πολύ συνειδητά.

Επομένως οι επιπτώσεις και οι κραδασμοί δεν έρχονται, δεν τους αντιλαμβάνομαι. Το καταλαβαίνω από τη συμπόνια που μου έχουν δείξει πολλοί και από μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνουν και στην αρχή δεν ήξερα για ποιον λόγο γίνεται αυτό. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει και με αφορά. Έχω τον στόχο μου, μένω προσηλωμένη σε αυτό, αδιαφορώ για οτιδήποτε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά.

Σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, ο καθένας έχει τον τρόπο του να τις εκφράζει, ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκπροσωπεί τις αρχές του, το ήθος του και την ποιότητά του. Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή στοχοποιούμαι πιθανότατα επειδή είμαι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Αν δεν ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο και η επίθεση αυτή γίνονταν σε μια οποιαδήποτε παρουσιάστρια, οι δικαιωματιστές θα είχαν βγει στους δρόμους, οι ίδιοι δικαιωματιστές αυτή τη στιγμή ενδεχομένως δεν το κάνουν.

Σας θυμίζω ότι έχω πέσει θύμα συναισθηματικής κακοποίησης από εθνικό διασυρμό στα πρώτα μου βήματα», είπε η παρουσιάστρια η οποία συμπλήρωσε ότι δεν έχει νεότερα για την ανανέωση του τηλεοπτικού ραντεβού της με το κοινό και αν είχε, δεν θα έκανε η ίδια την ανακοίνωση. Και ξεκαθάρισε πως, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.