Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Διονύσης Τεμπονέρας: Στον αέρα η περίθαλψη χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

Για τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες από την 1η Ιουνίου προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως δήλωσε ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Διονύσης Τεμπονέρας την 1η Ιουνίου λήγει η προθεσμία ρύθμισης ή εξόφλησης των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Από την ερχόμενη Πέμπτη 1η Ιουνίου χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω λήξης της προθεσμίας ρύθμισης ή εξόφλησης των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ.

Μετά την κινητή και ακίνητη περιουσία των μικρομεσαίων, η κυβέρνηση έβαλε στο στόχαστρο ακόμα και την περίθαλψή τους, επιδεικνύοντας μέγιστη αναλγησία.

Εδώ και μήνες είχαμε προειδοποιήσει ότι επαγγελματίες και αγρότες πρέπει να πάρουν ανάσα, με μια νέα ρύθμιση οφειλών, με κούρεμα βασικής οφειλής και μακρά περίοδο αποπληρωμής, λύση που θα απαντούσε και στο θέμα της περίθαλψής τους.

Εδώ και τώρα καλούμε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να δώσει λύση και να προστατεύσει όπως οφείλει το δημόσιο αγαθό της υγείας των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.