Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε LIVE τη συζήτηση για την κοινωνική πολιτική μεταξύ των αρχηγών στη Βουλή

Μοιραστείτε το

Σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στη Βουλή, στις 12:00, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του, σύμφωνα με τον άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Η συζήτηση, που θα διεξαχθεί σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, αναμένεται με ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο η οποία προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως σε ότι αφορά τη στάση του κ. Μητσοτάκη όταν θίχτηκε το ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τη δική του πλευρά αναμένεται να στοχεύσει ακριβώς εκεί αλλά και να παρουσιάσει και στη Βουλή τις προτάσεις του κόμματός του για τη στεγαστική πολιτική οι οποίες “αποκαλύφθηκαν” την Τρίτη σε ειδική εκδήλωση.

Αναμένεται, προφανώς, να γίνει κουβέντα και το θέμα των προώρων εκλογών αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η όλη συζήτηση θα έχει και προεκλογικό χαρακτήρα. Ως προς αυτό οι τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού, αν και εφόσον υπάρξουν, αναμένεται να πυροδοτήσουν νέο κύκλο σχολίων και πληροφοριών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.