Χαρδαλιάς: «Θα συνεργαστώ και με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό προσανατολισμό – Θέλω να είμαι χρήσιμος»

Με τον χρόνο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μετρά αντίστροφα, καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε:

“Έχει γίνει ένα παρα πολυ σημαντικό έργο τα 4 τελευταία χρόνια. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι περιφέρειες της χώρας είναι εκείνο των αλληλοεπικακαλύψεων” και έφερε το παράδειγμα των αντιπλημμυρικών, τονίζοντας ότι χρειάζεται συνεργασία.

“Ανησυχώ πάρα πολύ” απάντησε σε ερώτηση αν πέσει μία πολύ μεγάλη βροχή στην Αθήνα και τόνισε την ανάγκη να υλοποιηθούν σημαντικά έργα.

“Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα αυτά όχι βάσει αρμοδιοτήτων αλλα αντικειμενικών προβλημάτων” είπε και ανέφερε ότι θα πρέπει να υπάρχψει επικοινωνια μεταξύ των φορέων για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή