Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αρχιμανδρίτης έδιωξε τον Χρηστίδη από εκδήλωση γιατί ψήφισε το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ανεπιθύμητος για τον αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης ο Παύλος Χρηστίδης. «Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ στο νότιο τομέα».

Μοιραστείτε το

Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης έδιωξε από την κοπή πίτας του τοπικού συλλόγου των Αρκάδων τον Παύλο Χρηστίδη. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε στο στόχαστρο του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ επειδή ψήφισε το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μάλιστα στη συνέχεια ο ιερέας με αναρτήσεις στα social media στοχοποίησε ακόμα και την οικογένειά του. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή του ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε ανακοίνωσή του καταδίκασε τη στάση του αρχιμανδρίτη και υποστήριξε πως πρόκειται για μεμονωμένη συμπεριφορά που δεν συνάδει με την πνευματικότητα αλλά και το έργο της Εκκλησίας.

«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και προσθέτει:

«Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας. Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».

Ο αρχιμανδρίτης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Άννα Καραμανλή. Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια».

«Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται».

Η ανάρτηση του αρχιμανδρίτη συνοδευόταν από φωτογραφίες του κ. Χρηστίδη αλλά και της συζύγου με ένα από τα δύο του παιδιά. «Η ντροπή του ΠΑΣΟΚ στο νότιο τομέα», έγραψε ο Σεραφείμ σε μια από τις φωτογραφίες του Παύλου Χρηστίδη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.