Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αποκαλύψεις στο Kontra24 για όπλα στην Ουκρανία: Δεν είναι ούτε άχρηστα ούτε απόθεμα – Γιατί αποκρύπτουν στοιχεία

Μοιραστείτε το

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη από τον Κώστα Πασακυριάκο για τα όπλα που προκάλεσε τον εκνευρισμό του ΥΕΘΑ Νίκου Παπαναγιωτόπουλου στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

Τα όπλα που στέλνει η κυβέρνηση στην Ουκρανία δεν είναι ούτε άχρηστα ούτε απόθεμα και αποδυναμώνεται η άμυνα της χώρας σε μια περίοδο που η ηγεσία της Τουρκίας μιλά για αποστρατικοποίηση νησιών στο Αιγαίο, τόνισε ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Κώστας Πασακυριάκος, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο kontra channel.

Για τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» -και την αναφορά του υπουργού Άμυνας σε «σύστημα Ριζοσπάστη»- σημείωσε ότι η εφημερίδα δεν θα μπορούσε να αποκρύψει στοιχεία που αφορούν στην επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο της Ουκρανίας. Πρόσθεσε ότι τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά και έχουν δημοσιοποιηθεί από ουκρανικές ιστοσελίδες που απηχούν την κυβέρνηση Ζελένσκι.

Σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει και τους κινδύνους που υπάρχουν από τη συμμετοχή της χώρας στον πόλεμο. Ανέφερε ακόμα ότι στη Βουλγαρία το ΝΑΤΟ συγκεντρώνει δύναμη ταχείας επέμβασης και θα συμμετάσχει προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.