Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απάντηση Κασσελάκη στον Αλέξη Κούγια: «Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει»

«Είμαι 100% περήφανος που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα»

Μοιραστείτε το

Αποστομωτική απάντηση στις ομοφοβικές χυδαιότητες του Αλέξη Κούγια δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι είναι υπερήφανος που προσπαθεί να στείλει «τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα».

«Με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».

 

Ο Αλέξης Κούγιας είχε βγάλει νωρίτερα ανακοίνωση – μνημείο χυδαιότητας κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την υπόθεση του Αποστόλη Λύτρα και την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις δηλώσεις του ποινικολόγου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.