Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Απαλλακτική για τον Νίκο Παππά η πρόταση της εισαγγελέως στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.- Δεν ευνοήθηκε ο Καλογρίτσας

Μοιραστείτε το

Πλήρως απαλλακτική για τον Νίκο Παππά ήταν η πρόταση της εισαγγελέως στο Ειδικό Δικαστήριο σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Σμυρλή ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Παππάς θα μπορούσε να αλλάξει τους όρους του διαγωνισμού, να ευνοήσει κάποιον υποψήφιο με καλύτερους όρους για την καταβολή του ποσού ή με την παράταση στην καταβολή του τιμήματος. Ωστόσο, δεν έγινε καμία παρέμβαση που θα δημιουργούσε μεροληψία υπέρ κάποιου υποψηφίου ή συγκεκριμένα της εταιρεία του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Καμία τέτοια ενέργεια δεν σημειώθηκε εκ μέρους του Ν. Παππά. Καμία Υπουργική Απόφαση, καμία ενέργεια, ενώ θα είχε τη δυνατότητα είπε η εισαγγελέας στην πρότασή της σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Συνεχίζοντας, η Όλγα Σμυρλή σημείωσε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι ο Νίκος Παππάς δεν τήρησε τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού. Με κανέναν τρόπο δεν ευνοήθηκε η συμμετοχή της εταιρείας του Ιωάννα Βλαδίμηρου Καλογρίτσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας σημείωσε ότι η εταιρεία Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε την ίδια και ισότιμη αντιμετώπιση με όλους τους άλλους υποψήφιους. Ο Νίκος Παππάς δεν έδωσε τη δυνατότητα καταβολής του ποσού σε περισσότερες δόσεις συμπλήρωσε η Όλγα Σμυρλή.

Κατ.Μπρ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.