Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ανδρουλάκης: Στηρίξτε αυτοδιοικητικά σχήματα, που θα υπηρετούν την περιφερειακή ανάπτυξη

Μοιραστείτε το

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης περιόδευσαν το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη:

Θέλω να ευχηθώ ξανά καλή επιτυχία στον Χρήστο Παπαστεργίου, που είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που έχει αγωνιστεί για την αυτοδιοίκηση. Μια αυτοδιοικητική επιλογή.

Θέλω, επίσης, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έχουν ένα πολύ σημαντικό αγώνα μπροστά τους αυτήν την Κυριακή. Έχουμε χρέος να παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Γιατί νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής θα κλιμακώσει την αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη.

Η Νέα Δημοκρατία κυβερνά τρεις μήνες και έχουμε βιώσει τραγικές επιπτώσεις από τις φυσικές καταστροφές, την ακρίβεια να κλιμακώνεται χωρίς να υπάρχουν έλεγχοι στην αγορά, παιχνίδια με τους θεσμούς σε απόλυτη και αγαστή συνεργασία με τον Βελόπουλο. Αυτά θέλουμε να συνεχιστούν; Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε έναν Πρωθυπουργό ο οποίος λειτουργεί με αδιαφάνεια και αναξιοκρατία; Που χειρίζεται το κράτος ως πελατειακό μηχανισμό, που ενισχύει την εξουσία του;

Η άποψή μας είναι ότι την Κυριακή οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν αυτοδιοικητικά σχήματα, για να έχουν μία Αυτοδιοίκηση που υπηρετεί την περιφερειακή ανάπτυξη, τον πολίτη, την αποκέντρωση και όχι την αλαζονεία της εξουσίας του κ. Μητσοτάκη.

Εμείς πήραμε μία απόφαση να στηρίξουμε πανελλαδικά νέους ανθρώπους. Ανανέωση, αυτοδιοίκηση, εμπειρία, πρόγραμμα. Πρόγραμμα για την καθημερινότητα, τις υποδομές, την αξιόπιστη χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, χωρίς αναξιοκρατία και πελατειακή φιλοσοφία.

Αυτή είναι η αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση και στο πρόσωπο του Χρήστου Παπαστεργίου εικονοποιείται αυτή η άποψη, η οποία πιστεύω ότι εάν είναι νικηφόρα την ερχόμενη Κυριακή, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για τον πολίτη.

Για αυτοδιοικητικούς που θα είναι υπηρέτες του πολίτη, της καθημερινότητας και όχι της εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα μέχρι τις ερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές. Η παράταξή μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή και πρωταγωνιστής απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό ζητούν οι προοδευτικοί πολίτες, γι’ αυτό αγωνίζομαι και αγωνιζόμαστε καθημερινά όλοι μαζί, ενωμένοι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.