Αιχμές Κουτσούμπα κατά Μητσοτάκη: Τεράστιο θράσος να εμφανίζεστε ως παρατηρητής
Αιχμές κατά του πρωθυπουργού άφησε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ασκώντας σφοδρή κριτική από το βήμα της Βουλής.
Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διερωτήθηκε: «Σήμερα προσγειωθήκατε σε αυτή τη χώρα; Δεν είστε επικεφαλής κυβέρνησης από το 2019 που είναι βουτηγμένη στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ;», προσθέτοντας ότι «αποτελεί τεράστιο θράσος να εμφανίζεστε ως παρατηρητής των εξελίξεων και να μιλάτε για διαχρονικές παθογένειες».
Παράλληλα, εμφανίστηκε σαρκαστικός απέναντι στον Μακάριο Λαζαρίδη, λέγοντας πως «το πτυχίο που έχει είναι της συγκάλυψης στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και του αντικομμουνισμού».
Αναφερόμενος στο ζήτημα των υποκλοπών, ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε να διερευνηθούν πλήρως όλες οι υποθέσεις και να αποδοθούν ευθύνες στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. «Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση αλλά και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για «κάλπικα διλήμματα».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης