Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αγρια επίθεση Καρανίκα στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη με αφορμή το «κεφαλαιοκρατικό» αριστερό Eteron

Μοιραστείτε το

Σε επίμαχη ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Καρανίκας, στενός συνεργάτης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, ισχυρίζεται ότι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης έφτιαξε το Ινστιτούτο «Έτερον» για να βγάλει χρήματα.

Ο Καρανίκας επιτίθεται στον Σακελλαρίδη, σύμφωνα με το powergame.gr καθώς θεωρεί ότι το Ινστιτούτο με την ονομασία «Έτερον» που έχει στήσει εδώ και κάποιους μήνες ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη, έχει καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα και δεν λειτουργεί προς όφελος της αριστεράς.

Τι έγραψε στο Facebook

«Η αριστερά όπως και η ταξική πολιτική είναι σοβαρά ζητήματα για να τα παραχωρήσουμε στους ομίλους των κεφαλαιοκρατών και έτσι να έχει αποκατασταθεί οικονομικά κάθε αριστεριστής και αριστερός στο όνομα της αριστεράς και της εργατικής τάξης.

Το “Έτερον” είναι μια σύμπραξη τέτοιων περιπτώσεων ανθρώπων. Κακώς κάποια μέλη μας τρέχουν και αναπαράγουν τη δουλειά τους στο όνομα κάποιου επιστημονισμού και κάποιων ερευνών. Φυσικά αυτό αποδεικνύει και το φιλοσοφικό, ιδεολογικό και πολιτικό κριτήριο αυτών των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφημίζει αυτό το ινστιτούτο εφοπλιστών και βιομηχάνων των ΜΜΕ» έγραψε ο Καρανίκας στο Facebook.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.